Despre noi

Cold Ravel ofera tuturor clientilor, atat din Bucuresti cat si din imprejurimi o gama vasta de produse de mobilier de cea mai buna calitate. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu si poate adapta designul celor mai pretentioase cerinte.

Daca vrei sa te bucuri de piese de mobilier de calitate, pentru dormitor, living sau camera copilului, contacteaza-ne cu incredere. Impreuna putem realiza modele unice, care sa se bazeze pe cele mai moderne tendinte si pe preferintele intregii familii.

De la culori calde si pana la tonuri intense, decoruri de lemn, texturi clasice sau elemente moderne, suprafete mate, lucioase sau striate, ai o gama variata de posibilitati din care sa alegi.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem o echipa tanara si dinamica, cu o experienta vasta in domeniul productiei de mobilier. Avem resursele necesare pentru a obtine cele mai bune piese de mobilier pentru orice incapere, din materiale de calitate si cu finisaje atent realizate.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti mobila dorita, sub forma de schite sau imagini iar noi vom face totul pentru a obtine cele mai bune rezultate. Poti avea drept sursa de inspiratie revistele de amenajari interioare, site-urile de specialitate si chiar schitele propuse de un designer de interior.

Vom tine cont de fiecare data de dimensiunile incaperii pentru care producem mobila si de toate particularitatile sale arhitecturale, astfel incat mobila realizata pe comanda sa se incadreze perfect.

Avantaje mobila la comanda

Mobila realizata pe comanda are urmatoarele avantaje:

  • Se potriveste perfect in spatiul in care urmeaza sa fie montata;
  • Este realizata din cele mai bune materiale;
  • Elementele de feronerie si accesoriile sunt de calitate;
  • Finisajele sunt perfecte;
  • Este disponibila in culorile dorite de tine;
  • Se pliaza perfect pe arhitectura spatiului in care va fi montata;
  • Contribuie la optimizarea spatiului si la utilizarea eficienta a acestuia.