Mobila la comanda Campulung Muscel

Realizam mobila la comanda Campulung Muscel din materiale de calitate foarte buna. Utilizam cele mai moderne tehnici pentru debitarea si prelucrarea fiecarei bucati de lemn sau PAL si va asteptam cu o paleta de culori extinsa din care sa alegeti culorile preferate. Mobila realizata pe comanda se distinge prin mai multe avantaje considerabile, pe care va recomandam sa le luati in calcul.

Mobila la comanda Campulung Muscel – mobila perfect adaptata spatiului

Cel mai important aspect pe care ar trebui sa il luati in calcul este faptul ca mobila pe comanda este perfect adaptata spatiului in care va fi amplasata. Atunci cand cumparati mobila de serie, aceasta vine cu dimensiuni standard ceea ce inseamna ca nu se va adapta de fiecare data spatiului in mod corect. Spre exemplu, atunci cand vreti sa utilizati in living spatiul pana la tavan, este posibil ca mobila pe care o gasiti deja facuta sa nu aiba inaltimea corespunzatoare. Alegand sa cumparati mobila pe comanda este mult mai usor sa obtineti efectele dorite, pentru ca noi vom respecta toate specificatiile pe care le oferiti si vom veni cu sugestii astfel incat sa putem optimiza si mai bine spatiul in care vom amplasa mobila.

Mobila pe comanda este personalizata

Mobila pe comanda este unica si personalizata. Chiar daca mobila seamana cu alte modele pe care le-ati mai vazut sau este inspirata din cataloage si reviste, faptul ca se adapteaza spatiului in care va fi amplasata o face sa fie unica. Utilizam toate sursele de inspiratie pe care le are clientul si masuratorile furnizate, astfel incat mobila rezultata sa ajute la utilizarea rationala a spatiului. Chiar si atunci cand aveti camere mici de mobilat, va puteti bucura in continuare de spatiul disponibil, alegand piesele de mobilier care sa utilizeze corespunzator interiorul, pentru a crea cat mai multe zone de depozitare, care sa nu incarce imaginea de ansamblu.

Alegerea accesoriilor si a detaliilor

Pentru mobila realizata pe comanda pot fi alese toate accesoriile si toate detaliile care sa o faca speciala. Spre exemplu, puteti alege anumite tipuri de manere pentru usi, rafturi si sertare. De asemenea, puteti alege modul de inchidere – cu amortizare sau fara, modul de cantuire, tipul de balamale si lista poate continua. Daca aveti si alte elemente decorative preferate, pe care vreti sa le amplasati pe mobilier, tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati si vom realiza mobila pe comanda asa cum doriti, adaptand materialele si solutiile de care dispunem.