Mobila pal Pitesti

Te asteptam cu cele mai bune oferte pentru mobila pal Pitesti la comanda. PAL-ul este in prezent folosit foarte des de persoanele care prefera sa isi schimbe mobila periodic. Piesele de mobilier realizate din acest material sunt foarte accesibile atat ca si pret cat si in ceea ce priveste modelele si culorile. Tipul acesta de mobilier poate sa fie intretinut foarte usor deoarece poate fi curatat cu aproape toate solutiile de curatare prezente pe piata.

Mobila PAL Piesti avantaje

Cel mai important avantaj al mobilierul din PAL este faptul ca are un pret accesibil pentur foarte multe persoane si vine cu un pret mai mic comparativ cu mobilierul din MDF sau din lemn. De asemenea, cumpararea mobilierului din PAL este potrivita perfect pentru persoanele care au tendinta de a isi schimba preferintele sau de a modifica modul in care mobila se amplaseaza in locuinta.

Mobila din PAL este cea care ofera o transportare usoara si totodata o asamblare foarte simpla. De aceea, schimbarea periodica a mobilierului si modificarea decorului din casa este foarte accesibila tuturor persoanelor.

Inca un avantaj este faptul ca acest tip de mobilier poate sa fie combinat cu orice alte materiale si stil, oferind un decor special si interesant. Acesta poate sa fie gasit in orice culoare si nuanta cat si intr-o mare diversitate de modele standard si speciale.

PAL-ul este folosit pe scara larga la prpucerea mobilierului modern. PAL-ul este acronimul de la Placi Aglomerate de lemn. Pentru a se obtine o placa de PAL lemnul trebuie sa fie tocat, presat si lipit cu adeziv sau cu rasina sintetica, dupa care este uscat si finisat cu melamina, cu lacuri sau cu diverse tipuri de furnir. Palul este unul dintre cele mai des intalnite tipuri de materiale din care este fabricat mobilierul.

Cand iti alegi mobila, indiferent daca este gata facuta sau va fi realizata pe comanda, este important sa stii de la inceput din ce material este facuta pentru ca atat PAL-ul cat si MDF-ul vin cu propriile avantaje si dezavantaje. In plus, trebuie sa stii si tipul de material, pentru ca fiecare trebuie sa fie intretinut in modul sau.

Paul este mult mai ieftin comparativ cu ME-ul si are totodata o greutate mai mica. De asemenea este mult mai usor de prelucrat. Din PAL poate sa fie produsa atat mobila in serie cat si cea la comanda, PAL-ul este utilizat preponderent pentru urmatoarele tipuri de mobila: living, dressing, dormitor, dulapuri simple si usi glisante, spatii comerciale, birouri, farmacii, insa nu este recomandat si in spatiile umede.