Realizam mobilier la comanda Pitesti cu materiale de foarte buna calitate, in forma si dimensiunile dorite de client. Mobila pe comanda este din ce in ce mai populara, datorita faptului ca se adapteaza perfect interioarelor in care este amplasata. Va oferim mai multe informatii despre avantajele care vin la pachet cu mobilierul customizat, realizat in atelierele noastre.

Mobilier la comanda Pitesti – avantaje

Se spune ca frumusetea este in ochiul privitorului. Fie ca este vorba de obiecte de arta amplasate pe rafturi sau pereti, sau de mobilierul pe care il selectati pentru casa dvs., ceea ce alegeti tine de vziunea personala. Atunci cand va ganditi la anumite tipuri de mobilier, cea mai buna varianta este aceea de a alege solutii personalizate si perfect adaptate nevoilor proprii.

Ati cumparat vreodata o canapea care nu se incadra bine in spatiu? Mobilierul achizitionat dintr-un catalog sau dintr-un magazin este probabil fabricat in cantitati mari intr-un stil care va atrage masele. Daca aveti in vedere un anumit stil, o piesa personalizata va permite sa creati ceva pe care nimeni altcineva din lume sa nu il aiba.

Sunt si persoane care aleg sa foloseasca mobila de serie din cauza preturilor putin mai mari ale mobilierului personalizat. Materialele pe care producatorii de mobila personalizata le folosesc pentru piesele de mobilier create lor sunt adesea semnificativ mai bune in ceea ce priveste calitatea si aveti la dispozitie o selectie mai larga.

In plus, mobila de serie este mai putin rezistenta decat mobila personalizata. Mobilierul personalizat este cunoscut pentru a rezista testului timpului si este mai potrivit stilului de viata al destinatarului. In functie de modul in care veti utiliza mobila, veti primi toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie buna.

Un alt avantaj evident al achizitionarii de mobilier personalizat este cantitatea de optiuni pe care le aveti la dispozitie. Puteti alege cadrul, umplutura, pernele si multe altele. De asemenea, puteti alege dintr-o varietate de tesaturi, inclusiv tesaturi rezistente la pete si apa. Totodata, aveti libertatea de a alege si accesoriile pieselor de mobilier cum ar fi manerele, balamalele si alte astfel de elemente care pot personaliza complet mobila obtinuta.

Mobila realizata manual este unica. Aceste piese de mobilier pot fi vazute ca obiecte de lux pentru ca in ele se regaseste maiestria si priceperea unei intregi echipe cu experienta in productia de mobilier. De cele mai multe ori, mobila pe comanda este cea care spune o poveste generatiilor viitoare.